Hae tästä blogista

keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Kesäiset tunnelmat ja värkkäykset.

Kaunista täyskesää, ystävät!


Toivottavasti heinäkuu on sujunut mainiosti ja maittavasti teillä kaikilla! 

Viimeksi jo, ja taas, hurrikaaneja hehkutin ja kuinka onkaan taas on väkerretty kynttilöiden kimpussa. Tää on ihmejuttu, mutta joka kesä käy näin, kynttilöitä!
Ikean peltipurkit muuttuivat kynttiläpurkeiksi. Maalasin ne ja ajattelin, että rantaleikkien hiekkaämpärin mielikuvaa pitäisi nyt luoda. Beaches forever, hah!

Uraan solmin hamppunarunpätkän ja décaoupage-lakalla kiinnittelin servettikuvia, sellaisia jotka ovat leikkisiä ja niin ranttaleikkimäisiä kuin mahdollista. 
Sitten valoin kynttilät. Omaan käyttöön ja hauskoiksi viemisiksi sopivia, halusin.
Virkkasin myös lasinalustoja niinestä ja kiillotetusta puuvillalangasta ja niistä tuli hyvin tanakoita. Reunat koristelin ruskein puuhelmin ja minisimpukoin, joissa onneksi oli valmiina reiät. Ne voi hyvin huuhdella hanan alla, kokeilin.Sitten korjasin jo muutaman vuoden takaisen Riviera Maisonin "köyhän miehen hopeoidun" lasipallon mallisen hurrikaanin. Se on ollut yleensä "joulupallo" olohuoneen pöydällä. Hopea ei vain pysynyt ollenkaan seinämissä vaan irtosi isoina liuskoina. Pelkäsin jo että menetän koko kauniin esineen!

Ensin ajattelin paikkailla sitä ja tilasin, ei kromi- vaan spraypeilimaalia netistä, mutta kuitenkin rapsuttelin ja pesin kaiken pois, Onneksi teksti säilyi eheänä.
Entinen rispaantunut aurinkohattu löysi osittain uuden elämän verkon muodossa ja simpukat tehostavat rantateemaa. Ihan täsmäruutuja ei syntynyt, mutta hei, eihän tuo haittaa, nyt on kesä ja otetaan asiat hieman rennommin, eikös vaan.Mahtavaa heinäkuun loppupuolta ja roikummehan vielä kesässä elokuussakin, jookos. Kyllä se syksy tulee ilman kiirehtimistäkin aivan varmasti. Terkut kesäihmiseltä sinulle! 💝

Joko odottelet pimeneviä iltoja? Ja valoja, tuikkuja ja kynttilöitä? 💙

6 kommenttia:

 1. Sinulla on aina kauniita kynttilä juttuja kuten nytkin.
  Ja pidän todella paljon sinun niinistä virkatuista alustoista.
  Vielä en pimeitä iltoja kaipaa mutta kynttilöitä olen kyllä jo polttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nila, kivaa kuulla sinusta pitkästä aikaa! Ja kiitos, onneksi kesää vielä piisaa ja toivottavasti pitkään. Mukavaa heinäkuun loppupuolta!

   Poista
 2. Vitsi miten kauniita askarteluja täällä on tehty!! <3
  Minä luotan myös siihen, että syksystä on tulossa kiva ja lämmin, siitä huolimatta että illat pimenevät. Tuodaan niihin sit valoa kynttilöin ja koristevaloin! :)

  VastaaPoista
 3. Taas niin ihania askarteluja! Kiva on saada tuliaisiksi noita.
  Todellakin kesää on vielä yli kolmas osa jäljellä!
  Ihastuttavia kesäpäiviä Sinulle 🌼🐞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanadta viestistä! Upeaa kesänjatkoa sinne Myrskykuodolle!

   Poista