Hae tästä blogista

keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Sain yllätyspalkinnon ja kevätsiivous tuotti pikkuisia kransseja.

Hei kaikki ,

Tälläkertaa sain ihanan yllätyksen ja innostuin kevätsiivoamaan askarteluromppeitani. Niistä syntyi kransseja.

Ihana bloggari Maija,Vägen till Stormskäret - Tie Myrskyluodolle-blogista, ojensi minulle hauskan palkinnon: Sunshine blog award :) Kiitos Maija! 🎉🚩😊.

Maija kirjoittaa ihanan merellistä blogia Myrskyluodolta.  Alla on lista palkintoon kuuluvia kysymyksiä ja niihin vastaukset. Ihan lopussa näet keille palkinnon ojennan seuraavaksi.

Pihallamme kukkivat kevätesikot ja muutamia muita pikkuisia pinnistäjiä, kylmistä keleistä, jopa räntäsateesta huolimatta. Esikot ovat levinneet vuosien mittaan todella hyvin ja aina välillä niitä pitää jakaa, kun käyvät liian tiiviisti kasvamaan.Siitä sain inspiraation pikkuisiin kransseihin, jotka tein irrallisista koristekukista ja ohkaisesta rautalangasta.Niitä syntyikin sitten useampia samalla kertaa ikkunoihin, pöytäkoristeiksi...hurrikaanimaljan ympärille...

Ja lopuksi Maijan minulle välittämät kysymykset ja niiden vastaukset.
MIKÄ ON BLOGISI TARINA JA KUINKA SE ALKOI?
Ajatus omasta blogista syntyi aivan yhtä-äkkiä. En ollut oikeastaan kuin piipahtanut blogeissa sitä ennen ja  harvakseltaan, kun ajattelin, että olisi mukavaa aloittaa jotakin ihan uutta. Pikkuvärkkäilyjä oli tullut tehtyä ja ruoanlaitosta ja sisustamisesta olen aina ollut kiinnostunut, mutta työelämä mokoma vei aina mehut. Sitten, jäädessäni pois töistä huomasin, että aivan sattumalta entinen työkaverini (Liisan kotona-blogi) piti hyvin samanhenkistä blogia kuin olin itsekin ajatellut. Sainkin häneltä hyviä käytännön vinkkejä bloggerin suhteen. Kiitos Liisa!

2. MITÄ INTOHIMO SINULLE TARKOITTAA?
Monia asioita, sillä uskon vakaasti, että olen ollut ”entisessä elämässäni” italialainen :). Kun sinne matkustan, tunnen olevani kotona ja omieni joukossa räiskyväinen kun olen, vaikka toinen puoli minusta kaipailee kyllä rauhaakin. Intohimo kaikkea kaunista kohtaan on kai jotenkin sisäänrakennettua.3. MITÄ TEET RENTOUTUAKSESI?
Askartelen, luen, kokkaan, matkustan, vierailen sisustusliikkeissä ja hakeudun jonnekin missä on kaunista ja katselen hyvin mielelläni HYVIÄ televisio-ohjelmia, kuuntelen musiikkia, joka on minulle tärkeää. Ihan omaan makuun sopivaa.


4. VIIMEINEN LOMAMATKASI?
Kaipaan etelään kun talvimittari täyttyy. Nyt ja edellisvuonnakin olin mieheni ja tälläkertaa myös poikani ja hänen rakkaansa kanssa Teneriffalla.

5. MATKUSTATKO YLEENSÄ YKSIN VAI RYHMÄSSÄ?

Nykyään joko miehen, perheen tai ystävättären kanssa., vaikka joskus on tullut yksinkin maailmalla seikkailtua ja asuttuakin.

6. UNELMAKOHDE, JONNE OLET AINA HALUNNUT MATKUSTAA?
Niitä on useita. Tein matkan vuonna -80 Kaliforniaan. Silloin se oli ihan maailman äärissä. Jostakin syystä on ollut hankalaa lähteä sinne uudelleen, vaikka nyt ovat lentoyhteydet paljon paremmat, eli taitaa se olla kaukana vieläkin. San Francisco oli ihana ja sinne haluaisin vielä päästä.7. MIKÄ ON VIIMEISIN KIRJA, JONKA OLET LUKENUT?

Moni tuntee klassisen dekkarikirjailijan P.D Jamesin. On kuitenkin olemassa toinenkin James, Peter James, joka kirjoittaa Brightonin poliisissa työskentelevästä rikospoliisi Roy Gracestä. Nämä kirjat ovat uudempia. Viimeisin kirja häneltä, jonka luin oli ”Kuolema ei rakasta ketään”. Suosittelen alkamaan ensimmäisestä tämän sarjan kirjasta. Kotimaisista luen hyvin mielelläni Christian Rönnbackan dekkareita, hänkin on entinen työkaveri ja tuttu ja krjoittaa kotikaupungistani Porvoosta.

8. MIKÄ ON LEMPIKIRJALLISUUSLAJISI?
Monenlaisia olen lukenut, mutta jostakin syystä on helpointa tarttua dekkariin, kunhan se on laadukas.

9. MITÄ TYKKÄÄT JAKAA SOSIAALISESSA MEDIASSA?
Harrastus- ja matkakuvia jne. Olen kuitenkin hyvin varuillani yksityisyyden suhteen, sillä somessa vaanii aina joskus  vaara.

10. MITÄ HALUAISIT EDISTÄÄ MAAILMASSA?
Rehellisyyttä ja uskallusta ja taitoa puhua kaikista asioista niiden oikeilla nimillä, sekä keskinäistä kunnioitusta eroavia mielipiteitä esittäviä ihmisiä kohtaan, halua kuunnella ja uteliaisuutta ymmärtää muita ja rohkeutta torjua väkivaltaa sekä lisätä turvallisuutta ja onnellisuutta realistisin keinoin.  Lapsia pitää suojella ja vanhuksista täytyy pitää huolta ja haluaisin. ettei ketään ihmistä alistettaisi, sillä jokainen elämä on saman arvoinen.


Aurinkoisen Sunshine Blogger Awardin ojennan nyt seuraaville aurinkoisille blogeille, olkaa hyvät:


💚 Liisan kotona ja Päden paja! 
Molemmat niin ihania blogeja ja bloggaajia! 💚 
💙 Jos jaksoit lukea tänne asti, niin arvaat varmasti, että ilahdun aina kommenteista ja jään niitä odottelemaan💙. Olen tohkeissani jokaisesta uudesta lukijasta!🌹
💜   Toivotan kaikille blogiystäville lämpeneviä säitä ja aurinkoista kevättä!💜

20 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta!Kiva tutustua sinuun paremmin!
  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mukava lukea vastauksiasi :) ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 3. nämä tunnustukset!,tuovat palan ajatuksia....muistoja ,toiveita,haaveita:kirjoittajasta!
  Kauniita kransseja,olet värkännyt:monenmoiseen koristeluun sopivat.
  Aurinkoa ja touhukkaita kevätpäiviä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, nyt juuri vähemmän touhuja kun iski kuume, siksipä vastauskin viipyi. Toivotaan, että autrinko taas voittaa. <3

   Poista
 4. Kauniita kransseja �� kiitos tunnustuksesta. Vastailen, kun ehdin. Hyvää äitienpäivää <3

  VastaaPoista
 5. Ihania kransseja olet tehnyt ja sopivat mihin vaan koristeeksi! Hauskaa, että ehdit vastata kysymyksiin. Oli kiva lukea Sinusta lisää ❤️Suloista äitienpäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin viiveellä (hirmuflunssa iski). Mukavaa lämpenevää säätä sinne Myrskyluodolle! <3

   Poista
 6. Minäkin tykkään Christian Rönnbackan kirjoista. Ja kiitos Peter James vinkistä! Pitääkin tehdä visiitti kirjastoon... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nanne! Peter Jamesin kirjat voivat paikoin olla aika raakojakin, mutta ne ovat mahtavasti juonitettuja. Minun suosikkini on se, missä on kannessa ne New Yorkin kaksoistornit. Rinnalla kulkeva juoni vaimon katoamisesta on aika jännä ja etenee hitaasti kirja kirjalta. Rönnbackalta on tulossa uusi kirja :). Mukavaa ja aurinkoista lukukesää :) <3!

   Poista
 7. Kauniita kransseja olet puuhastellut:)
  Oli kiva lukea noita vastauksiasi noihin kysymyksiin:)
  Ihanaa kesää sinulle! T: -Satuli-

  VastaaPoista
 8. Mukava postaus ja vastauksia oli kiva lukea. Aurinkoista viikonloppua! :) :)

  VastaaPoista
 9. Mukava lukea haasteen vastauksesi. =)
  Oikein kaunista kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista