Hae tästä blogista

maanantai 3. joulukuuta 2018

Jouluista découpagea ja joulu/pakettikoristeita askartelumassasta.

En malttanut!

Minulla oli iso kurkkupurkki ja se tarvitsi maalia, paperia, printtejä, servettejä! Kun katselin sitä, oli pakko ryhtyä toimeen heti kun olin litistänyt sen terävän reunan ja ottanut siltä "luulot pois". 
Pikkukuisti alkaa hiljalleen muutta jouluiseksi, mutta ei ole vielä läheskään valmis.

                                                                              🔻🔺

Joulu on découpage-töiden juhla-aikaa siihen koukuttuneelle. Yhdestä servettipaketista riittää moneksi ja loput voi käyttää vaikkapa joulupöydässä. Samalla puhinalla tein jo aikaisemmin muutaman pikkutarjottimen. Iski découpagehurjimus!


Tässä purkin lopputulos:
Viimeistelin purkin hillityllä glitterillä,jota laitoin vain sinne tänne  (ohkaisia viivoja ja pisteitä liimaglitterillä) ja lopuksi lisäsin vielä lakkakerroksen. Purkkiin laitoin sitten erilaisia talvivihreitä oksia.

Vanhat tarjottimet maalasin valkoiseksi ja koristelin ne servettikuvioin. Aurinko tarttui kuvaan sellofaanin päälle.

Tarjottimet löysin kirpputoreilta. Niiden kunto vaihteli. 
Tuo kranssiservetti on minun suosikkini ja se löytyy monista tekemistäni askarteluista (esim joulusukat ja lasipurkit - aikaisemmissa julkaisuissa esim. alla joulusukan varressa + helmikirjailtu jo viime vuonna. Tänä vuonna ilman - vielä ainakin). Tarjottimen pinta on lievästi vintage.
Seuraavaksi tein joulukoristeita, joita voi laittaa myös paketteihin koristeeksi.


Päätin vihdoinkin hyödyntää Dass-massapaketin joka lojui laatikon pohjalla. (Hamsteri!) Tämä askartelu oli ollut tekeillä jo pitkään.  Tässä ovat piparkakut ja keksit.


Dass-massa on siitä kiva, että sitä ei tarvitse laittaa uuniin. Se on aika helppoa muotoilla ja kaulita. Reiät tein mehupillillä.

Maalasin osan ruskeaksi ja osan valkoisiksi. Käytin askartelumaalia ja liitumaalia (valk). Valkoisissa on myös valkoista glitteriä kuin raesokeria pinnassa. Lopuksi lakkasin pinnat kiiltäviksi ja pujotin nauhat ja narut ja laitoin pieniin pusseihin.
Tässä ne ovat omissa pusseissaan lähdössä joulumyyjäisiin. Muutaman pidin itse ja säästin ydtävien pakettien koristeiksi. Osa lähtee joulukortin mukaan. 😊

Vielä muistutus jouluarvonnasta, joka loppuu 09.12 maanantaina. Voit osallistua niin monella arvalla kuin olet seuraajana (blogi: ylänurkassa internet-versiossa Lue), Face Bookissa ja Blogit fi. Tontut laativat jouluisen yllätyspaketin ja ilmoitan sitten voittajan blogissa. Voit jättää sähköpostiosoitteen kommentoidessasi/ilmoittautuessasi. Onnea arvontaan!

💚 Oikein hyvää itsenäisyyspäiväviikkoa kaikille!💚8 kommenttia:

 1. Ihania jouluaskarteluja! :) Minäkin olen jotain lakkaillut, mutta mitä, se selviää jossain joulukalenterin luukussa. Ja saatanpa lakkailla vielä vähän lisää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pipo-otus. Käyn pian kurkistamassa. Kiitos kivasta kommentista 😊. Mukava viikkoa!

   Poista
 2. Tosi söpösiä töitä olet tehnyt.⭐⭐

  VastaaPoista
 3. Eipä äkkiseltään kurkkupurkiksi hoksais!! Oikiaa kierrätystä""
  ja lopputulos kaikkinen ihanine tarjottimineen ,mahottoman kommeita!!
  ja leipomuksistakin tuli hienoja:))
  Hyvää itsenäisyyspäivää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ❤. Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle 😊.

   Poista
 4. Ihania tuunauksia ��kurkkupurkistakin tuli niin hieno ��mukavaa itsenäisyyspäivää ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin! Hieno ilma myös presidentin linnan edustalla 😊.

   Poista