Hae tästä blogista

tiistai 12. kesäkuuta 2018

Tämän kesän kynttilät monin aihein

Hei ystävät,

näillä menään tänäkesänä...

Minulla taitaa vähän jumittaa, mutta kun joku askartelutapa miellyttää paljon, on itseään pakko toteuttaa. Olenhan näitä découpage-lakattuja kynttilöitä jo eri vuodenaikoja ja joulua ja pääsiäistäkin varten rustannut, mutta silti oli taas kivaa yhdistellä uusia ja vanhoja servettikuvioita uudella tavalla. Jos servettejä alkaa olla varastossa liikaa, voi ne aina kiikuttaa ruokapöytään!

Nämä syntyvät, kuten moni tietää, siten, että servetistä leikataan haluttu kuvio ja sitten kaksi ylimääräistä kerrosta irrotetaan. 
Se yksi ohkainen sitten kiinnitetään kynttilän kylkeen sitä varten erikseen olevalla lakalla, joka samalla estää paperin palamisen. Mieluiten käytän kynttilöitä, jotka eivät valu, vaan palavat sisällepäin ja kuviot jäävät ainakin joksikin aikaa näkyviin kuin lyhdyssä. 

Olen myös käyttänyt printtikuvia ylimääräisin lakkakerroksin esim Halloween-kynttilöissä. Jos kuva nokeentuu, voi sen repäistä irti. 


Tämän kesän aiheissa viipyilevät meriaiheiden ja kukkasydänten lisäksi vihannekset, jotka koristavat kesäistä ruokapöytää.
Tässä parsat on niputettu siten, että kuvio on lakattu kolme kertaa vieri viereen.                  Retiisinippu odottaa kynttiläkippoa terassilla.Meriaiheet kuuluvat tämän blogin ja oman elämäni joukkoon mieliaiheina. Siniset kalat ja siniset majakat, onko sen kesäisempää aihetta. Ja kuten olen jo aikaisemmin monesti kertonut, rakastan hurrikaanilyhtyjä. Tässä kynttilä on terassin nurkkalipaston päällä itse tehtyjen simpukkapallojen ja narupallojen keskellä......ja toinen on hypännyt seinälampettiin


Molemmat aiheet, meren ja ruoan voi myös yhdistää jopa erilkaisin värein. Niillä voi saada herkullisen tuloksen, vai mitä?
Ja tässä tämä porukka vielä kertaalleen. Ihanaa tunnelmointia ja ruokanautintoja kaikille kesän herkuin 💙. 

💚Kuulisin mielelläni taas kommentteja ja mikäli sinulla on aiheideoita, ottaisin niitä mielelläni vastaan.💚
PS. Löydät lisää kynttilöitä aikaisemmissa julkaisuissa 😊

16 kommenttia:

 1. No enpä ihmettele, että olet jumittunut näihin. Tuo parsakynttiläkin on loistava keksintö. Jaa aiheideoita, mitä minulle nyt tulisi mieleen. Jäätelö, puutarha, sauna, käsityöt, metsä, siinä joitakin aiheita 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) siinä olikin kivoja aiheita! Kiitos hauskasta kommentista :).

   Poista
 2. Voi mitä kaikkea upeaa oletkaan tehnyt, olet kyllä niin taitava luomaan kaunista♥ Nuo kynttilät on kaikki aivan ihania! On kyllä kiva kun on niin paljon erilaisia kuvioita ja värejä käytettävänä:) Tällainen jumittelu on vain mukavaa, näitä ihailisi vaikka kuinka ja kauan! Leppoisaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kun tulin iloiseksi ihanasta kommentistasi! ❤ Aurinkoista ja kivaa viikkoa!

   Poista
 3. Ihania kynttilöitä ja juuri sopivia tähän aikaan kattaukseen koristeeksi. Mukavaa keskiviikkoa!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat aiheet olet valinnut taas joten en minä pysty antamaan aiheita mestarille. Parsa kynttilän haluaisin tai siis monta sellasta. Ihanaa ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila! Sopisi sinun herkkuparsapöytään :). Hyvää loppuviikkoa! :)

   Poista
 5. Kauniita ja raikkaan näköisiä kesäkynttilöitä!
  Itse varmaan kukkahulluna tekisin kynttilät kesän kukkijoista, pionit,juhannusruusut, lupiinit...
  Iloista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukka-aiheita onkin tulossa vielä :). Kiitos kivasta kommentistasi. Ja oikein kivaa loppuviikkoa!

   Poista
 6. Aivan ihania kynttilöitä <3 .. minun on pakko kokeilla tuota decoupage tekniikkaa vielä joskus!En osaa kyllä aiheissa neuvoa koska kaikki on niin kivoja ;D
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteestasi! Kokeile ihmeessä! Kivaa loppuviikkoa ja aurinkoisia kelejä.

   Poista
 7. Taas niin kauniita kynttilöitä!
  Hyvää loppuviikkoa!❤

  VastaaPoista
 8. Kivoja kynttilöitä antaa vaikka lahjaksi tai viedä tuliaisina mökille!
  Helppoa ja hauskaa kesä-askartelua. =)

  Auringon hellimää sunnuntaita sinulle! <3

  VastaaPoista