Hae tästä blogista

perjantai 8. joulukuuta 2017

Tonttua varten: Joulusukat!

Hei,

meillä on pitkät perinteet niiltä ajoilta kun poikani oli vielä pieni. Joulusukat ripustettiin ajoissa sopivaan paikkaan, niin että tonttu sai tuoda jo aattoaamua varten pienen jouluyllätyksen. Tiedättehän kuinka lapset odottavat joulupukkia, eikä aika tahdo kulua iltaan saakka, paitsi jos on jotakin askarreltavaa tai vaikkapa elokuva tai pikku kirja. Joulu voi alkaa jo aamusta!

Olen joka vuosi ommellut näitä sukkia ja antanut "vahingon kiertää".
Meillä taitaa malttamattomuus kyllä koskea myös itseäni :).


Koristenauhat ovat Karnaluksilta Tallinnasta. Decoupage-kuvioihin olen ommellut koristehelmiä. Kankaalle on oma lakkansa. Koirallekin olisi omansa :) ja sinne voisi piillottaa herkkuja joulun kunniaksi.Joulusukkia on tullut tehtyä myös isoäidin pitsisomistein. Tuossa vähän "antiikki-lookkia" muutenkin :).
Nämä lähtivät lahjaksi viime vuonna. Decoupage-lakan pitäisi kestää 40 asteen pesuakin, mutta en ole kokeillut. 

Saahan näitä olla ripustettuna vaikka joka huoneeseen ja kylpy-tiloihin voi niihin laittaa myös hyviä tuoksuja tai rullata pieniä käsipyyhkeitä. Kiva lahja ystävälle yllätyksellä tai ilman :)


Samalla on koiranomaistajalle valmistunut muutama joulukoristekin.

Ihanaa joulun odotusta kaikille! Itse menen huomenna kylätalomme joulutoritapahtumaan :). Ehkä löydän sieltä yllätyksiä joulusukkiin!


12 kommenttia:

 1. Aivan ihanat joulusukat. Minä haluaisin tällaisen itselleni. Minä pidän myös sinun blogistasi, vaikka tämä ei puutarha blogi olekkaan. Olen kaikki ruokainen. Minä ajattelin liittyä lukijaksi. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa taas kuulla sinusta Nila! Ja kiitokset jälleen. Vieraillaan toistemme "luona" jatkossakin :). Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Kauniita sukkia olet tehnyt ja kaikkinensa ihana idea, jota voisin kyllä lainata meillekin. Hyvää viikonloppua ja tunnelmallista joulunodotusta!❤P.s. blogissani on käynnissä mukava arvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu! Käyn tutustumassa! Oikein hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Onpa viehättäviä joulusukkia!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi, miten sieviä!
  Joulun tunnelman tuojia!
  Suloista viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Oi miten suloisia joulusukkia, aivan ihania♥ Olet kyllä näppärä:) Mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
 6. Hienoja joulusukkia ja todellakin kiva lahja jollain pienellä yllätyksellä.

  VastaaPoista