Hae tästä blogista

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Pikkukuusi ja ranskalainen joulutervehdys

Hei kaikki joulun odottajat!


On niin kivaa kaivella kaikkia joulujuttuja taas laatikkojen uumenista esille!

Joskus asiat menevät hauskasti toisin kuin on suunnitellut. Olin ajatellut laittaa tupaan pikkukuusen jälleen vuosien jälkeen (laiskuuskohtaus kesti muutaman vuoden :) ) ja olohuoneeseen tulee isompi kuusi, lähempänä joulua.Pikkukuusesta piti tulla hillityn viileä väritykseltään, mutta kuinka kävikään? Se on ehkä enemmänkin Country :) . 
Korin ostin kesällä Country White-sisustusliikkeen muuttomyynnistä ja se on Comptoir Famille-tuotantoa. 
Home-kyltti odottelee pääsyä kuistille. Tokmann-löytö. Siinä on myös valot ja patterit.

Latvaenkeli ruutumekossaan nukkuu vielä jossakin avaamattomassa laatikossa, mutta ripustan sen sitten, kun olen sen herättänyt uniltaan.

Tässä on kiva muisto ja kiva vinkki:


Sain tämän upean sypressin matkustavaiselta ystävältäni Leenalta viime vuonna, joten kuva on mukava muisto. Leena oli ripustanut ulkomailta ostamansa majakan mallisen piparkakkumuotin sypressiin. Ihana lahja sekin!

Sanomalehden, johon sypressi oli kääräisty, hän oli tuonut Ranskasta ja se oli ihanasti ruskettunut ja löytö antiikkiliikkeestä, siis vanha lehti.


Ajattelin, että tuon ideanhan voisi toteuttaa joskus itsekin. Sanomalehti, maun mukaan, aurinkoon ruskettumaan ja käyttöön lähempänä joulua! Kaunis, eikös vaan? :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kuusi,niin kauniisti koristeltu♥ Upea on tosiaan sypressikin ja hauska tuo sanomalehti! Leppoisaa alkavaa viikkoa ja mukavaa joulun odottelua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulun aika on aikamoista taikaa! :) Kivaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Onpa leikkisän kaunis kuusi :) Täällä ei ole vielä juurikaan joulujuttuja laitettu, mutta täytyy pikkuhiljaa ryhtyä puuhiin. Ihana tuo saamasi lahja :) Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkäsin todella paljon! Mukavaa viikkoa sinullekin.

   Poista
 3. Ihana kuusi. Meillä on myös kaksi kuusta toinen ylhäällä ja toinen alhaalla. Majakan mallinen pikarkakku muotti olisi kiva ja tuo sanomalehti ei ollutkaan hullumpi idea. Tämä bloggailu on ihanaa kun täältä löytyy vaikka mitä ideaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin on tämä bloggailu vie mennessään. Mukavaa viikkoa!

   Poista