Hae tästä blogista

maanantai 27. marraskuuta 2017

Joulukynttilöitä servettikuvioin

Hei ystävät!

Täysin itseaiheutettua kiirettä on pitänyt. Tiedättehän sen tunteen kun aloittaa tohkeissaan jonkun projektin ja kaikki muu tahtoo jäädä? Päivissä vain ei ole tarpeeksi tunteja! 

Joulukynttiläkuume iski ja niitä on tullut nyt tehtyä moneen lähtöön ja makuun.
Jälleen decoupagella kuvioidut valmiit kynttilät.
Tuo kynttilöille tarkoitettu decoupage-lakka, jolla kuviot saa kiinnitettyä siis sisältää vahaa ja siksi on turvallista polttaa myös paperikuvioituja kynttilöitä.

Tässä on hieman värikkäämpiä kynttilöitä.Ja tässä yhdistettynä vanhaa nuottipaperia ja servettikuviota. Värillisissä kynttilöissä on vaikeampaa saada kuvio näkyviin, siksi teenkin ne yleensä niin, että laitan paksumpaa paperia (ylimääräisen kerroksen vahalakkaa) tai kaksikerroksisesta servetistä - siis vain yksi kerros kolmesta poistoon ja silti taustaväri pyrkii kuultamaan servetin läpi.
Ja tässä taas hillitympiä. Näitä on kivaa viedä joulumyyjäisiin ja antaa kavereille ja sukulaisille sisustuksen, iän ja maun mukaan.Tein taas myös muutaman purkkikynttilän. Nyt myös majakat pääsivät joulun viettoon, täytyyhän meriaihekin jo pitkästä aikaa toteutua. Juttua näistä purkkikynttilöistä (eli "trandleistä" :) ) löydät aikaisemmasta postauksestani. Siellä myös teko-ohjeet.

Seuraavaksi taidan tehdä lasipurkeista lyhtyjä lumimaalin avulla. Niin paljon olisi ideoita, kunhan aika vaan riittäisi!

Hei kaikille ja kiitos kun luit tämänkin askartelujutun, toivottavasti pidit siitä :) !

6 kommenttia:

 1. Kauniita kynttilöitä! Kyllä olet ahkera!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja oikein mukavaa viikon jatkoa sinullekin! <3

   Poista
 2. No voi hittara sentään, kyllä olet ahkeroinut ja tällaisen minäkin ottaisin mielelläni lahjaksi ja se talo aihe se "hillitympi" kuten asian ilmaisit oli kerrassaan minun makuuni. Niitä kyllä lähtisi minun mukaani myyjäisistä muutama eri koko. Sitten olisi kuin pieni taloryhmä. Hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo! Ihan häkellyn! :) Joo se servetti jo sinällään on kaunis. Eilen aloitin "lumilyhdyt joissa sama aihe. Kunhan saan valmiiksi niin julkaisen. Tuo kynttilöiden teko on niin hauskaa, eikä kamalan vaikeaakaan, kannattaa joskus kokeilla. Siihen tarvitsee vain erilaisen lakan kuin normaalijuttuihin. Sitten on olemassa vielä kankaallekin tarkoitettu. Olen laittanut joulusukkiin mm. Pistän niistäkin juttua myöhemmin. Kivaa kun kirjoitit! Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Ihania kynttilöitä. Miksi en löydä mistään noin kauniita servettejä? Kyllä sinä oletkin ahkeroinut. Ihanaa viikonloppua Ulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :) . Sieltä ja täältä olen servettejä haalinut. Ylijäämät voi sitten käyttää niiden oikeisiin tarkoituksiin. Hyvää viikonloppua sinullekin!

   Poista