Hae tästä blogista

torstai 16. marraskuuta 2017

Adventtikynttilät

Hei kaikki blogiystävät!

Harmaata keliä taas pitelee (kuva otettu vuosi sitten - hirveää puijausta :) ), mutta sehän antaa taas hyvän (teko)syyn tehdä askarteluja ja hifistellä tulevaa joulusesonkia.

Tein decoupagella jo adventtikynttilät valmiiksi. Eka kerta, vaikka olen aina halunnut - ei kai ole ollut aikaa tarpeeksi. Näyttävät kuvassa aika tummille...Leikkasin kuviot puolikranssin mallisiksi servetistä. Käytin servetin ohuimman kerroksen. Olen huomannut, että helpoimmalla pääsee kun asettaa kuvion kynttilän pintaan ja kiinnittää sen lakalla kuvion päältä. Sivellin ei saa olla liian vetinen.
Numerot tein siten, että käytin tekstinkäsittelyn suurinta fonttia. Tuo ei kuitenkaan riittänyt, joten printtasin yhden A4:n ja sitten skannasin sen siten, että siirsin hahmotusreunat lähelle numeroita, jolloin teksti suureni paljon. Eli siis katkoreunasta tulikin arkin reuna. Jos on sopiva sabloni niin käyhän tuo piirtämälläkin, tai käsiala, jota minulla ei ole.

Nyt sitten pitää vielä keksiä hyvä alusta kynttilöille ja sille pikkuisen jotakin sopivaa "kruusausta" ja adventtia odottamaan :) . 

PS. Löysin vielä kuvan viimejouluisista pikkukynttilöistä. Myös vanha tarjotin on saanut uuden pinnan ja kranssikuvion. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti