Hae tästä blogista

maanantai 23. lokakuuta 2017

Simppelit ja supernopeat Halloween-koristeet! Vielä ehtii!

Lupasin nopeita Halloween-askarteluja. Paljonhan saa myös valmiina, mutta jos haluat vähän kekseliäämpää, niin kokeilepa näitä.


Hurrikaanilyhdyt lasipurkeista ja printeistä:

Valitse sopivat purkit ja printtaa netistä ilmaiskuviot mm. Martha Stewartin sivuilta on löytynyt ja Pinterestistä Free Halloween prints. Mikäli haluat kestävät ja ulkoilmaa sietävät kuvat, ja sinulla on laite niin laminoi arkit. Voit sitten säilöä ne kirjekuoreen odottamaan seuraavaakin vuotta. Voit myös viedä jollekin valaistun lyhdyn viemisiksi, kunhan viimeistelet purkin suun tai kannen (ei ihan Felixiä :) ). Lyhdyt näyttävät tosihyviltä pimeässä!
Samalla systeemillä teet sisäkäyttöön laminoimattomat, tai monivuotisiksi tarkoitetut, laminoidut printit, jotka leikkaat sopivan kokoisiksi ja teippaat led-kynttilän ympärille. Amerikkalaiset sanovat liekitön kynttilä, joka on ihan totta.Printin kuviossa voi käyttää omaa kammotuskestävyyttään rajana :) .

Paperipussit:

Pusseihin voi laittaa yllätykset, tai ne voi ripustaa seinälle naruletkaksi valaistuina. Itse tykkään laittaa takan reunalle ja hyllyjen päälle. Printtaa mieleinen kuva tai liimaa musta lepakko kartongista yms. Ja jos haluat valaista, laita led-kynttilä johonkin purkkiin tai sopiva pikkulamppu sisälle. Taita reunat pari kertaa siististi.Ja lopuksi vielä mielikoristukseni: Kurpitsa. 

Tämän idean näin Martha Stewartin Halloween-sivulla pari vuotta sitten. Kurpitsa on yksinkertaisesti vain tungettu kuvioituun pitsisukkaan. :) .
Eikö olekin kaunis? Tuohonhan voisi kiinnittää muutaman hämähäkinkin....Tietysti myös pitsin palanen käy. Kankaan voi sitten ilmastointiteipillä kiinnittää pohjaan tai laittaa lopun kangasmateriaalin piiloon astiaan, jossa kurpitsa on näytteillä.

Voiko nopeampaa ja yksinkertaisempaa olla ja sopii pieneenkin budjettiin. :)

Viimehetken vinkki: Kun kaiverrat kurpitsan, kokeilepa kuvioimiseen tällä kertaa omenaporaa. Netistä löytyy kuvia miten reiät kannattaa sijoittaa. Itse teen omani loppuviikosta. Siemenet paahdan leivinpaperin päällä rihmoineen päivineen (ei liikaa), jotka kuivuvat lämmössä. Simenet ovat pähkinäinen ja hyvä snäksi ja ne voi vaikka suolata.

2 kommenttia:

  1. Ihania ideoita ja vinkkejä! Kiitos niistä! Kiva, että löysin tänne blogiisi. Jäinkin samantien lukijaksi. :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva yhteydenotto! Mukavaa viikoloppua sinullekin!

    VastaaPoista