Hae tästä blogista

maanantai 23. lokakuuta 2017

Meillä tunnelmoidaan jo Halloweenia!

Hei kaikki! Laitan pian viimehetken askarteluja! Tässä kuitenkin tunnelmakuvia jo etukäteen meiltä kotoa.

Somistin jo tuvan pöydän ja senkin.
Pöydän päässä on kokoelma kromin värisiä kynttilänjalkoja, joista vain yksi on alkuperäisen värinen. Mukana hieman hämähäkinseittiä. 

Ostin kesällä mustan korpinjalka kynttilänjalan ja spreijasin sen kromivärillä ja samalla myös vanhat savun siniset lasijalat muuttuivat goottisiksi ja kromisiksi. Vain pitkä kynttilänjalka on alkuperäinen.
Asetin jalat sitten palapeilin päälle ja ohkaisesta ikkunaverhosta tein pöydälle pötkön. Mukaan kurpitsoita - oikeita ja keramiikkaisia. Pöytäliina on voimakkaan turkoosi ja satuin löytämään siihen samanväriset servetit (alempana), kuvioaihekin on aika lähellä :).

Senkin päälle asettelin kromatun mustekkalan mallisen dispensserin jalustan päälle hurrikaanin, pohjalle leikkihämähäkkejä, jalustan ja sen päälle tekemäni decoupage-kynttilän. Sytytän sen sitten kun Halloween on saapunut.Kurpitsa kellii decoupoage-lautasen päällä. Decoupage-kynttilä maljassaan.

Hallissa on oma hurrikaanitunnelmansa.
Voimakas turkoosi, liila ja oranssi sopivat ihmeellisen hyvin yhteen. 

Ei tule liian synkeää ja kammottavaa - olen kai vähän pehmo. Värit sopivat tunnelmallisen Halloweenin viettoon, joka mielestäni sattuu hyvään aikaan: 
Mitä muutakaan kivaa synkeänä aikana keksisi ennen joulua!

Tässä yksi kattausasetelma. Juomalasien varsiin voi kietoa piipunrassia.
Decoupagella tehty lasi. Siihen on käytetty silkkipapereita ja huopakyniä, kuten aikaisemminkin julkaisemissani pikkulyhdyissä.


Jälleen ikkunaverhorenkaista tehtyjä servettirenkaita. Maalia, silkkipaperidecoupagea, lakkaa, rautalankaa, nauhaa ja helmestä tehty hämis.

Tämän kranssin tein pojalleni ja hänen rakkaalleen viime vuonna. Kranssiin on kiva virittää hämähäkinseitti, jonka saa helposti punottua rautalangasta. Mukana hieman spreijausta ja massasta tehtyjä kurpitsoita ja luita ja kullanväriseksi spreijattuja muovihämähäkkejä. Miksi niiden pitäisi olla aina mustia? Hopean väriset ovat huippuhienoja ja niistä voi tehdä vaikka koruja!

Samalla tavalla voi tehdä seittejä vaikka ikkunaan. Tässä helmikoristein.Laitan myöhemmin kuvia kylätaloltamme, jossa on jälleen Halloweenkutsut lapsille. Sinne on suunnitteilla taas yhtä sun toista!
Kivaa Halloweenin odottelua kaikille!


2 kommenttia: