Hae tästä blogista

tiistai 5. syyskuuta 2017

Cheese cake cream - dream!

Joskus yksinkertainen vain on parasta. Koska blogini tarkoitus on etsiä helppoja ja nopeatekoisia inspiraatioita ja tuoda arkeenkin vaihtelua, päätin julkaista tämänkin kaikessa herkullisessa yksinkertaisuudessaan.

Tätä yhdistelmää käytän monissa piirakoissa ja superkevyessä juustokakussakin (laitan ohjeen myöhemmin). Tämä resepti ei tarvitse minkäänlaisia keittiötaitoja ja silti moni syöjä hiljenee kun on niin hyvää, kuten viime sununtaina kävi :).

Tein omenapiirakan ja sen lisukkeeksi tämän kreemin, josta nyt kerron.


Tarvitset purkillisen Flora Vanilla vispautuvaa vaniljakastiketta ja purkillisen Philadelphia-juustoa (tai puolitoista, jolloin on vielä parempaa) ja vajaan teelusikallisen vaniljasokeria.

Vispaa kaikki aineet kerralla talouskoneella tai sähkövatkaimella sekaisin kunnes tuloksena on tasainen kreemi. Mikä parasta tähän käy myös 4%:n jopa 3%:n juusto, joten rasvan ja kaloreiden määrä jää hyvin pieneksi. Ei silti maistu laisinkaan laihistuotteelle! Mitä enemmän juustoa, sen pönäkämpää kreemiä. 

Vaikka Flora Vanillan purkissa sanotaan, ettei kreemi säily hyvin seuraavaan päivään, tekeekin juusto koostumukselle sen, että se on seuraavana päivänä melkein vielä parempaa - jos sitä vain on muuten jäljellä.

2 kommenttia:

  1. Pitääkin kokeilla, kun omenat alkavat kypsyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii lisukkeeksi muutenkin vaikka köyhien ritareiden kanssa...:)

      Poista